Over onze APK service

OTOM Autoservice is de universele vakgarage
van Roosendaal en omgeving.

Uitleenauto nodig?!

Toch liever mobiel!

Heeft uw auto onderhoud nodig of staat er een reparatie op de planning? Geen zorgen! Bij ons kunt u gebruik maken van onze handige uitleenauto service. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om mobiel te blijven, zelfs wanneer uw eigen auto tijdelijk niet beschikbaar is. Met onze uitleenauto zorgen we ervoor dat u zonder gedoe de weg op kunt, terwijl wij uw auto met de grootste zorg onder handen nemen.

Gemakkelijk reserveren

Het reserveren van een uitleenauto is eenvoudig. Geef simpelweg bij het maken van een afspraak aan dat u gebruik wilt maken van onze uitleenservice, en wij regelen de rest voor u. Zo heeft u één zorg minder en kunt u met een gerust hart uw auto bij ons achterlaten voor het benodigde onderhoud of de reparatie.

Voordelige tarieven

Onze uitleenauto is beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Voor slechts €27,50 per dag inclusief BTW, krijgt u de uitleenauto met 100 km vrij per dag. Mocht u meer kilometers maken, dan betaalt u slechts €0,11 per extra kilometer, inclusief BTW. Bovendien leveren wij de uitleenauto altijd met een volle tank, en we vragen u vriendelijk om de uitleenauto ook weer afgetankt bij ons terug te brengen. Zo kunt u direct op pad en betaalt u alleen voor de kilometers die u daadwerkelijk rijdt.

Verzekerd van kwaliteit

Bij OTOM Autoservice staan kwaliteit en service voorop. Onze uitleenauto is goed onderhouden en van betrouwbare kwaliteit, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit, daarom zorgen we ervoor dat onze uitleenauto in uitstekende staat verkeert en voldoet aan alle vereisten.

Reserveer nu en blijf mobiel!

Dus, heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig of staat er een reparatie gepland? Geen nood! Reserveer nu onze uitleenauto en blijf mobiel terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen. Onze handige uitleenservice zorgt ervoor dat u zonder enige onderbreking uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw uitleenauto te reserveren en vertrouw op OTOM Autoservice voor kwaliteit en gemak!