Kleine beurt in Roosendaal

Met regelmatig onderhoud houdt u uw auto in een topconditie en komt u snel voor verrassing te staan!

Deskundigheid staat in onze garage te Roosendaal hoog in het vaandel!

Kleine beurt

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor een kleine beurt in Roosendaal? Bij onze garage staan we klaar om uw voertuig te onderhouden en ervoor te zorgen dat het in topconditie blijft. Maar waarom zou u eigenlijk een kleine beurt laten uitvoeren?

Waarom een kleine beurt?

Een kleine beurt is van cruciaal belang voor het onderhoud van uw voertuig. Tijdens deze service wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen, waardoor uw motor optimaal blijft presteren. Maar daar houdt het niet op. Onze ervaren monteurs voeren ook een grondige inspectie uit op verschillende veiligheidspunten van uw voertuig.

Ons team controleert nauwkeurig de remmen om er zeker van te zijn dat uw voertuig tijdig en veilig kan stoppen. Daarnaast wordt de verlichting onder de loep genomen, zodat u altijd goed zichtbaar bent en anderen veilig de weg op kunt. Ook de schokdempers worden gecontroleerd om het rijcomfort te waarborgen en de levensduur van uw banden te verlengen. De accu wordt nagekeken om onaangename verrassingen te voorkomen en de diverse vloeistoffen worden geïnspecteerd en aangevuld indien nodig.

Door deze grondige controle kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden opgemerkt en verholpen, voordat ze uitgroeien tot grotere en kostbare problemen aan uw voertuig. Zo waarborgt u niet alleen de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers, maar bespaart u ook op lange termijn kosten.

Combineer met een APK!

Is uw auto ook toe aan een APK-keuring? Waarom niet beide diensten combineren voor maximaal gemak? In onze garage te Roosendaal bieden wij u de mogelijkheid om beide services in één afspraak te laten uitvoeren. En nog beter: Bij OTOM Autoservice in Roosendaal is de APK altijd gratis bij elk onderhoud. Plan vandaag nog uw kleine beurt en APK samen en rijdt weer helemaal veilig de weg op!

Wacht niet langer en geef uw voertuig de zorg en aandacht die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak voor de kleine beurt en APK in onze garage te Roosendaal. Ons team staat voor u klaar om uw voertuig met de grootste zorg te behandelen en ervoor te zorgen dat u met een gerust hart de weg op kunt gaan. Veiligheid boven alles!

Veelgestelde vragen over de kleine beurt

Tijdens een kleine beurt in onze garage te Roosendaal wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Naast de standaard werkzaamheden controleren wij uw voertuig op diverse andere veiligheidspunten. Wij controleren bijvoorbeeld uw remmen, verlichting, schokdempers en accu tevens controleren wij het diverse vloeistoffen en vullen bij als dat nodig is.

Een kleine beurt is essentieel voor uw voertuig. Het helpt bij vroegtijdige probleemdetectie, voorkomt grotere problemen, verlengt de levensduur van uw auto, optimaliseert het motorvermogen, zorgt voor veiligheid op de weg en verbetert de brandstofefficiëntie. Plan vandaag nog een kleine beurt in onze garage te Roosendaal voor een goed onderhouden en veilig rijdend voertuig!

Bij OTOM Autoservice begrijpen we dat de kosten voor een kleine beurt afhankelijk zijn van het type auto dat je rijdt. Elke auto heeft immers zijn eigen specificaties en onderhoudsbehoeften. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en stellen we graag een op maat gemaakte prijsopgave samen die perfect aansluit bij jouw voertuig.

Voor een duidelijke en transparante prijsopgave, afgestemd op jouw specifieke auto, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw auto-informatie te bespreken en je een eerlijke kostenraming te geven. Bij OTOM Autoservice streven we naar klanttevredenheid en garanderen we een competitieve prijs voor de hoogwaardige service die we bieden.

APK

0,00
  • *Alleen bij jaarlijks onderhoud
  • Ook voor dieselauto’s
  • Losse APK? Dan zijn de kosten €45 euro
  • Incl. BTW & afmelden

Alle handige weetjes op een rijtje!

  • Combineer een kleine beurt met de APK keuring

  • Uw voertuig op meerdere punten gecontroleerd

  • Voorkom grotere kosten door onze controlepunten

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!