Kleine beurt

Waarom een kleine beurt?

Tijdens een kleine beurt in onze garage te Roosendaal wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Naast de standaard werkzaamheden controleren wij uw voertuig op diverse andere veiligheidspunten. Wij controleren bijvoorbeeld uw remmen, verlichting, schokdempers en accu tevens controleren wij het diverse vloeistoffen en vullen bij als dat nodig is. Eventuele problemen aan uw auto worden hierdoor vroegtijdig opgemerkt. Hierdoor voorkomt u vaak grotere problemen aan uw voertuig.

Combineer met een APK!

Is uw voertuig binnenkort weer toe aan een keuring? Combineer de kleine beurt dan met de APK keuring in onze garage te Roosendaal, op deze manier heeft u aan één afspraak voldoende. Neem dan direct ook een kleine beurt, zodat uw voertuig weer veilig de weg op kan.

Veelgestelde vragen over de kleine beurt

Tijdens een kleine beurt in onze garage te Roosendaal wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Naast de standaard werkzaamheden controleren wij uw voertuig op diverse andere veiligheidspunten. Wij controleren bijvoorbeeld uw remmen, verlichting, schokdempers en accu tevens controleren wij het diverse vloeistoffen en vullen bij als dat nodig is. 

Eventuele problemen aan uw auto worden door een kleine beurt vroegtijdig opgemerkt. Hierdoor voorkomt u vaak grotere problemen aan uw voertuig.
De kosten voor een kleine beurt zijn afhankelijk van de soort auto. Om een goede prijsopgave te ontvangen raden we je aan om even contact met ons op te nemen.

Alle handige weetjes op een rijtje!

  • Combineer een kleine beurt met de APK keuring

  • Uw voertuig op meerdere punten gecontroleerd

  • Voorkom grotere kosten door onze controlepunten

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!