Aircoservice in
Roosendaal

Een goed onderhouden airco-installatie in uw voertuig betekent niet alleen comfortabeler rijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid.

Ook  uw airco verdient aandacht! Laat ons ernaar kijkeb in onze garage te Roosendaal

Aircoservice

Het belang van aircoservice voor uw voertuig

Een goed functionerende airco-installatie in uw auto is niet slechts een luxe; het is een noodzaak voor uw comfort en verkeersveiligheid. Studies tonen aan dat bestuurders die rijden in een gekoelde omgeving tot 30% minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Ze zijn alerter en kunnen sneller reageren op onverwachte situaties.

Onderhoud is noodzakelijk: Aircoservice voorkomt slijtage en kosten

Het is een misvatting dat uw airco-installatie onderhoudsvrij is. Net zoals andere delen van uw voertuig heeft ook uw airco jaarlijkse aandacht nodig. Elk jaar verliest het systeem een bepaalde hoeveelheid koudemiddel, wat een normaal verschijnsel is. Echter, wanneer het niveau van het koudemiddel te laag wordt, kan dit leiden tot slijtage en inefficiëntie. Het laten controleren van uw airco kan dit voorkomen en is een essentieel onderdeel van onze aircoservice in Roosendaal.

Bespaar op lange termijn met tijdige aircoservice

Het verwaarlozen van aircoservice kan leiden tot aanzienlijke reparatiekosten. Herstelwerkzaamheden aan het aircosysteem kunnen aardig oplopen. Daarnaast kan een slecht functionerende airco zorgen voor een verhoogd brandstofverbruik. Een jaarlijkse airco check is een kleine investering die u op de lange termijn veel kan besparen. Voer deze check uit bij onze gespecialiseerde aircoservice in Roosendaal.

Optimaliseer uw luchtkwaliteit met onze uitgebreide airco reiniging van airco well®

Bij OTOM Autoservice begrijpen we het belang van een gezonde luchtkwaliteit in uw voertuig. Daarom bieden wij een uitgebreide airco reinigingsservice aan om ervoor te zorgen dat uw aircosysteem niet alleen efficiënt werkt, maar ook vrij is van schadelijke bacteriën, schimmels en micro-organismen.

Een vervuild aircosysteem kan luchtwegproblemen en allergieën veroorzaken, en het simpelweg vervangen van het pollenfilter is vaak niet voldoende om deze problemen aan te pakken. Onze airco well® reiniging, uitgevoerd in onze gecertificeerde werkplaats, biedt een grondige oplossing. Het omvat niet alleen het reinigen van het pollenfilter, maar ook van de verdamper, waar deze vervuilende stoffen zich vaak ophopen.

OTOM Autoservice in Roosendaal: Snel, betrouwbaar en onafhankelijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke garage voor uw aircoservice? Bij OTOM Autoservice in Roosendaal bent u aan het juiste adres. Met onze gespecialiseerde apparatuur en deskundige monteurs zorgen wij ervoor dat uw airco weer optimaal functioneert. Maak direct een afspraak voor een grondige en efficiënte aircoservice.

Met de aircoservice van OTOM Autoservice in Roosendaal zorgt u voor een optimale levensduur van uw airco, betere verkeersveiligheid en uiteindelijk ook voor een zuiniger brandstofverbruik. Het is meer dan alleen comfort; het is een essentiële stap in verantwoord auto-eigenaarschap.

Alle handige tips op een rijtje!

  • Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst de deuren open, of rijd even kort met de ramen open

  • Zet de airco minimaal eens per week 10 minuten aan

  • Stel de temperatuur maximaal zo’n 5 graden onder de buitentemperatuur in

  • Schakel de airco 5 minuten voor aankomst uit. Dit voorkomt schimmelvorming

  • Parkeer uw auto zomers bij voorkeur in de schaduw
  • Laat uw airco 1 keer per jaar controleren

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!

Airco reiniging met airco well®!

Leenauto nodig?

Wanneer u bij het maken van een afspraak even aangeeft dat u gebruik wilt maken van een uitleenauto zullen wij deze voor u reserveren.

Ford Ka Uitleenauto Otom