Bandenservice

Optimaal genieten van rijcomfort!

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Wij hebben de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren.

De juiste banden en bandenspanning hebben een voordelig effect op uw brandstofverbruik!


Uitlijnen

Uw voertuig uitlijnen is een goedkope oplossing om veel geld te besparen. Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig.

Balanceren

Wanneer u last heeft last van een trillend stuur. Dan is het tijd om uw autobanden te laten balanceren. Een band raakt uit balans als het gewicht van de band niet overal gelijk is verdeeld. Hierdoor ontstaat er bij elke omwenteling een trilling wat erg vervelend is voor u als bestuurder, en bovendien is het slecht voor de slijtage uw banden.

Banden wisselen

Om meer uit uw bandenset te halen is het verstandig uw achter- en voorbanden dan af en toe omwisselen. Op de aangedreven as slijten uw banden namelijk sneller dan op de niet-aangedreven as. Wanneer u uw banden wisselt, kunt u langer doorrijden op dezelfde set banden omdat zij gelijkmatiger slijten. Daarnaast verbetert het de wegligging van uw voertuig, waardoor u comfortabeler en uiteindelijk ook zuiniger rijdt.

Onze garage in Roosendaal

Het controleren van uw banden kunt u gemakkelijk en snel laten doen in onze garage te Roosendaal. Dus bent u op zoek naar een écht onafhankelijke garage voor het controleren van uw banden? Maak direct een afspraak!

Alle handige tips op een rijtje!

  • Controleer regelmatig uw bandenspanning

  • Voordelig brandstofverbruik

  • Verwissel regelmatig uw banden

  • Comfortabel en veilig rijden

  • Doe langer met een set banden

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!