Handige
Bandenservice

Onze bandenservice beidt u veel voordelen laat u verrassen door de voordelen

Bevorder uw rij comfort!

Bandenservice

Geniet van optimaal rijcomfort met onze bandenservice

Rijcomfort en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en beide worden sterk beïnvloed door de kwaliteit en onderhoud van uw autobanden. Of het nu gaat om balanceren, uitlijnen, of de keuze tussen zomer- en winterbanden, bij onze gespecialiseerde bandenservice in Roosendaal hebben we de benodigde vakkennis en hoogwaardige apparatuur in huis om u altijd de beste service te bieden.

De juiste banden en bandenspanning hebben een voordelig effect op uw brandstofverbruik!

Een correcte bandenspanning is niet alleen essentieel voor uw veiligheid, maar het heeft ook een positief effect op uw brandstofverbruik. Met onze uitgebreide bandenservice optimaliseren we de levensduur en efficiëntie van uw banden, wat op de lange termijn leidt tot een aanzienlijke brandstofbesparing.

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw voertuig is meer dan een kleine technische ingreep; het is een slimme investering. Een correct uitgelijnde auto zorgt niet alleen voor een betere wegligging, maar vermindert ook slijtage en optimaliseert het brandstofverbruik. Banden die niet goed zijn uitgelijnd, kunnen een gevaar vormen op de weg en leiden tot onnodig hoge kosten. Daarom is het van cruciaal belang om gebruik te maken van onze professionele bandenservice voor een correcte uitlijning van uw auto.

Balanceren

Ervaart u trillingen in uw stuur tijdens het rijden? Dan is het hoog tijd voor een bandenbalanceringsbehandeling. Een autoband raakt uit balans als het gewicht niet gelijkmatig over de band is verdeeld. Deze onbalans kan leiden tot onprettige trillingen tijdens het rijden en versnelt de slijtage van uw banden. Onze geavanceerde bandenservice zorgt ervoor dat uw banden weer perfect gebalanceerd zijn.

Banden wisselen

Het wisselen van uw voor- en achterbanden is een effectieve manier om meer rendement uit uw bandenset te halen. De aangedreven as van uw auto zorgt voor snellere slijtage van de banden. Door uw banden regelmatig te wisselen, slijten ze gelijkmatiger, wat resulteert in een langere levensduur en een verbeterde wegligging.

Onafhankelijke bandenservice in onze garage in Roosendaal

Wilt u zeker zijn van kwaliteit en onafhankelijk advies? Bezoek dan onze garage in Roosendaal voor een snelle en efficiënte controle van uw banden. We staan altijd voor u klaar om uw rijervaring te optimaliseren. Maak nu direct een afspraak voor een complete bandenservice die comfort en veiligheid garandeert.

Alle handige tips op een rijtje!

  • Controleer regelmatig uw bandenspanning

  • Voordelig brandstofverbruik

  • Verwissel regelmatig uw banden

  • Comfortabel en veilig rijden

  • Doe langer met een set banden

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!

Leenauto nodig?

Wanneer u bij het maken van een afspraak even aangeeft dat u gebruik wilt maken van een uitleenauto zullen wij deze voor u reserveren.

Ford Ka Uitleenauto Otom