Bandenservice

Optimaal genieten van rijcomfort!

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Wij hebben de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren.

De juiste banden en bandenspanning hebben een voordelig effect op uw brandstofverbruik!

Uitlijnen

Uw voertuig uitlijnen isĀ  een goedkope oplossing om veel geld te besparen. Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig.

Balanceren

Wanneer u last heeft last van een trillend stuur. Dan is het tijd om uw autobanden te laten balanceren. Een band raakt uit balans als het gewicht van de band niet overal gelijk is verdeeld. Hierdoor ontstaat er bij elke omwenteling een trilling wat erg vervelend is voor u als bestuurder, en bovendien is het slecht voor de slijtage uw banden.

Banden wisselen

Om meer uit uw bandenset te halen is het verstandig uw achter- en voorbanden dan af en toe omwisselen. Op de aangedreven as slijten uw banden namelijk sneller dan op de niet-aangedreven as. Wanneer u uw banden wisselt, kunt u langer doorrijden op dezelfde set banden omdat zij gelijkmatiger slijten. Daarnaast verbetert het de wegligging van uw voertuig, waardoor u comfortabeler en uiteindelijk ook zuiniger rijdt.

Alle handige tips op een rijtje!

  • Controleer regelmatig uw bandenspanning

  • Voordelig brandstofverbruik

  • Verwissel regelmatig uw banden

  • Comfortabel en veilig rijden

  • Doe langer met een set banden

Wat vinden onze klanten?

Mario Van Ginneken
Mario Van Ginneken
23:44 12 Feb 19
Goed voor uitlaat en service
Chris Govers
Chris Govers
19:34 27 Nov 18
Vakman
John ten Have
John ten Have
10:12 11 May 18
Prima bedrijf,goede service,snelle onderdelen service,ook voor APK en airco serviceen kleine dingen kunt u op wachten onder het genot van een bakkie koffie of thee.
Bart Klaver
Bart Klaver
18:50 15 Dec 16
Super service en kennis van zaken
Bekijk alle beoordelingen