Betrouwbare Remmenservice

Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen.

Laat uw remmen daarom regelmatig door ons controleren.

Remmenservice

Controle is erg belangrijk!

Bij OTOM Autoservice begrijpen we het belang van goed functionerende remmen voor de veiligheid van uw auto. Daarom bieden we een uitgebreide remmenservice om ervoor te zorgen dat uw remmen in topconditie zijn. Regelmatige controle van uw remmen is essentieel, aangezien slijtage geleidelijk optreedt en dagelijks plaatsvindt. Verschillende onderdelen van het remsysteem, zoals de remschoenen en wielremcilinders, kunnen na verloop van tijd versleten raken. Het is van cruciaal belang dat alle componenten van het remsysteem goed functioneren om efficiënt en veilig te kunnen remmen.

Het jaarlijkse onderhoud is een goed moment om uw remmen te laten controleren!

Jaarlijks onderhoud door ons biedt een uitstekende gelegenheid om uw remmen grondig te laten controleren. Onze ervaren monteurs zullen uw remmen zorgvuldig inspecteren en eventuele slijtage of problemen tijdig opsporen en aanpakken.

Naast de mechanische aspecten van uw remsysteem is ook de remvloeistof een belangrijke factor voor goede remprestaties. Verouderde remvloeistof kan water opnemen uit de buitenlucht, waardoor het kookpunt verlaagd wordt. Dit kan leiden tot dampbellen in de remvloeistof, wat een negatief effect heeft op de prestaties van uw remmen. Onze remmenservice omvat ook de controle en indien nodig, het vervangen van de remvloeistof, zodat uw remmen optimaal functioneren en u met vertrouwen de weg op kunt.

Bij OTOM Autoservice staat veiligheid voorop. Met onze uitgebreide remmenservice zorgen we ervoor dat uw remmen in topconditie zijn, waardoor u kunt genieten van een veilige en comfortabele rijervaring. Vertrouw op onze expertise en laat uw remmen regelmatig controleren door ons ervaren team. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor onze remmenservice en geef uw auto de zorg die het verdient!

Alle symptonen op een rijtje!

  • U kunt het rempedaal erg ver intrappen

  • U hoort een slijpend geluid tijdens het remmen

  • De remweg is langer dan u gewend bent

  • Uw stuur trilt

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!

Leenauto nodig?

Wanneer u bij het maken van een afspraak even aangeeft dat u gebruik wilt maken van een uitleenauto zullen wij deze voor u reserveren.

Ford Ka Uitleenauto Otom