Grote beurt

Wat is dat eigenlijk een grote beurt?

Wanneer u zeker weten dat uw voertuig in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Wij controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw voertuig van kracht blijven. We controleren, de banden, het remsysteem, de remolie, de bougies,  de verlichting en de airbags. Het is een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw voertuig zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook het oliefilter, de motorolie en het luchtfilter. Tevens controleren het interieurfilter, koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistoffen bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. Uiteraard besparen wij u die ellende graag.

Het is een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw voertuig zijn waarde behoudt.

Bij nieuwe voertuigen verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Bij oudere voertuigen doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers.

Alle handige tips & weetjes op een rijtje!

  • Uw voertuig behoudt zijn waarde

  • Alles gecontroleerd, u gaat weer veilig op weg

  • Scherpe tarieven

  • Combineer uw APK met een grote beurt