Grote beurt in Roosendaal

Een grootschalige onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat u veilig rijdt en uw voertuig zijn waarde behoudt.

Alles gecontroleerd, dat geeft een veilig gevoel!

Grote beurt

Wat houdt een grote beurt precies in?

Wilt u er zeker van zijn dat uw voertuig in topconditie is en wilt u onaangename verrassingen op de weg vermijden? Bij OTOM Autoservice in Roosendaal voeren we een grondige grote beurt uit conform de fabrieksvoorschriften. Hierdoor blijven alle fabrieksgaranties van uw voertuig gewaarborgd. Van banden tot remmen, van olie tot het airbagsysteem: wij zorgen ervoor dat uw auto weer in perfecte staat is en zijn waarde behoudt.

Belangrijkste onderdelen van een grote beurt

Tijdens een grote beurt inspecteren we cruciale componenten zoals de banden, het remsysteem, de remolie, bougies, verlichting en het airbagsysteem. Maar dat is nog niet alles. We vervangen ook het oliefilter, de motorolie, en het interieurfilter. Verder controleren we het luchtfilter, de koelvloeistof en de ruitensproeiervloeistof. We vullen deze vloeistoffen bij of vervangen ze indien nodig. Extra aandacht gaat uit naar de accu; een defecte accu is immers de meest voorkomende oorzaak van pech onderweg.

Controle op de distributie

Bij OTOM Autoservice houden we te allen tijde in de gaten wanneer uw distributieriem aan vervanging toe is. Dit is een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een slecht functionerende distributieriem kan ernstige schade aan uw motor veroorzaken. Wij zorgen ervoor dat deze op het juiste moment wordt vervangen.

Onderhoud aan het remsysteem

Het remsysteem van uw auto verdient speciale aandacht. Veel autobedrijven besteden hier te weinig aandacht aan, maar bij OTOM Autoservice raden we aan om uw remsysteem eens per 30.000 kilometer of elke 2 jaar te laten onderhouden. Dit voorkomt grote kosten en zorgt ervoor dat uw remmen altijd optimaal presteren.

Waarom een grote beurt belangrijk is

Een grote beurt is een uitgebreid onderhoudsproces dat niet alleen de veiligheid van uw rijervaring verbetert, maar ook de levensduur en waarde van uw voertuig verlengt. Vooral bij nieuwe auto’s, waarbij het dashboard u advies geeft over benodigd onderhoud, is het van groot belang dit advies op te volgen.

Combinatievoordeel: Grote beurt plus APK-Keuring

Maximaliseer uw besparingen en rijveiligheid met onze speciale aanbieding. Combineer een uitgebreide grote beurt met een essentiële APK-keuring en profiteer van een gratis APK! Bij OTOM Autoservice geloven we in het bieden van kwaliteit en gemak, zonder verborgen kosten.

Plan nu een afspraak in Roosendaal

Investeer in de betrouwbaarheid en levensduur van uw auto met een uitgebreide grote beurt bij OTOM Autoservice in Roosendaal. Maak vandaag nog een afspraak en rijd weer zorgeloos en veilig op de weg. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige service die uw auto en portemonnee ten goede komt.

Veelgestelde vragen over een grote beurt

Wij controleren uw auto in onze garage te Roosendaal en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw voertuig van kracht blijven. We controleren, de banden, het remsysteem, de remolie, de bougies, de verlichting en de airbags.

Uiteraard vervangen we ook het oliefilter, de motorolie en het luchtfilter. Tevens controleren het interieurfilter, koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistoffen bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu.

Met behulp van een grote beurt voorkom je problemen en grote kosten voor reparaties.
De prijs van een grote beurt hangt af van het soort auto. We raden je aan om even contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde prijsopgave.

APK

0,00
  • *Alleen bij jaarlijks onderhoud
  • Ook voor dieselauto’s
  • Losse APK? Dan zijn de kosten €45 euro
  • Incl. BTW & afmelden

Alle handige tips & weetjes op een rijtje!

  • Uw voertuig behoudt zijn waarde

  • Alles gecontroleerd, u gaat weer veilig op weg

  • Scherpe tarieven

  • Combineer uw APK met een grote beurt

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!

Leenauto nodig?

Wanneer u bij het maken van een afspraak even aangeeft dat u gebruik wilt maken van een uitleenauto zullen wij deze voor u reserveren.

Ford Ka Uitleenauto Otom