Grote beurt

Wat is dat eigenlijk een grote beurt?

Wilt u zeker weten dat uw voertuig in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Wij controleren uw auto in onze garage te Roosendaal en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw voertuig van kracht blijven. We controleren, de banden, het remsysteem, de remolie, de bougies, de verlichting en de airbags. Het is een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw voertuig zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook het oliefilter, de motorolie en het luchtfilter. Tevens controleren het interieurfilter, koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistoffen bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. Uiteraard besparen wij u die ellende graag.

Het is een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw voertuig zijn waarde behoudt.

Bij nieuwe voertuigen verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Bij oudere voertuigen doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers.

Veelgestelde vragen over een grote beurt

Wij controleren uw auto in onze garage te Roosendaal en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw voertuig van kracht blijven. We controleren, de banden, het remsysteem, de remolie, de bougies, de verlichting en de airbags.

Uiteraard vervangen we ook het oliefilter, de motorolie en het luchtfilter. Tevens controleren het interieurfilter, koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistoffen bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. 

Met behulp van een grote beurt voorkom je problemen en grote kosten voor reparaties.
De prijs van een grote beurt hangt af van het soort auto. We raden je aan om even contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde prijsopgave.

Alle handige tips & weetjes op een rijtje!

  • Uw voertuig behoudt zijn waarde

  • Alles gecontroleerd, u gaat weer veilig op weg

  • Scherpe tarieven

  • Combineer uw APK met een grote beurt

Wat vinden onze klanten?

Geert Baalemans
Geert Baalemans
2022-07-04
Goede service. Auto weer in orde. probleem snel opgelost
Hidde van den Berg
Hidde van den Berg
2022-03-16
Sinds kort kennis gemaakt met Otom en direct een goed gevoel. No-nonsens bij alle vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en snelle service. Auto wordt goed bekeken en gerepareerd door de vakmensen. Aanrader!
erwin sep
erwin sep
2022-02-12
klant gericht en goede service voor alle merken thuis
Mr. Nobody
Mr. Nobody
2022-02-06
Goed geholpen, goede prijs en eerlijke probleemstelling
Eniko Olti
Eniko Olti
2021-08-13
Super service en kennis van zaken!!!! Respect! Menyhárt family!
Jordy Steenhuizen
Jordy Steenhuizen
2021-08-07
Ik ben bij Otom vaste klant en ze hebben een top service! Reparaties van de beste kwaliteit en lekkere koffie!