fbpx
Otom autoservice blog

Kosten APK keuring: Wat je moet weten bij OTOM Autoservice

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een essentiële veiligheidscontrole voor elke auto in Nederland. Het waarborgt niet alleen de veiligheid op de weg maar draagt ook bij aan de milieubescherming. Bij OTOM Autoservice begrijpen we het belang van deze keuring en bieden we transparante informatie over de kosten en voorwaarden van een APK voor jouw voertuig.

Wat kost een APK bij OTOM Autoservice?

De kosten voor een APK keuring bij OTOM Autoservice bedragen €45. Dit tarief omvat een uitgebreide controle van de essentiële veiligheids- en emissienormen van je voertuig, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je auto voldoet aan alle wettelijke eisen, met aandacht voor zowel je veiligheid als die van het milieu.

APK gratis bij jaarlijks onderhoud

Wij waarderen onze klanten die kiezen voor het jaarlijks onderhoud van hun voertuig bij OTOM Autoservice. Als blijk van waardering is de APK keuring volledig gratis voor klanten die hun auto jaarlijks door ons laten onderhouden. Dit aanbod onderstreept onze toewijding aan langdurige klantrelaties en voertuigzorg.

APK voor elektrische auto’s

Elektrische voertuigen winnen snel aan populariteit, en OTOM Autoservice blijft niet achter. Ook voor de APK van je elektrische auto ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn opgeleid en uitgerust om de specifieke controles uit te voeren die nodig zijn voor elektrische en hybride voertuigen, zodat ook jouw elektrische bolide veilig en verantwoord de weg op kan.

Wat wordt er nagekeken bij een APK keuring?

Tijdens een APK keuring bij OTOM Autoservice wordt je voertuig op meerdere essentiële punten gecontroleerd, waaronder:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van uitlaatgassen wordt gecontroleerd om te voldoen aan de milieu-eisen.
  • Registratie: het voertuigidentificatienummer, de kilometerstand, en de documentatie worden gecontroleerd op consistentie en authenticiteit.

Deze grondige inspectie zorgt ervoor dat je voertuig niet alleen veilig is voor jou en je passagiers, maar ook voor andere weggebruikers en het milieu.

Openingstijden bij OTOM Autoservice voor APK

Het plannen van je APK keuring bij OTOM Autoservice kan van maandag tot en met vrijdag. Deze openingstijden zijn ingesteld in overeenstemming met de werktijden van de ambtenaren die de keuring officieel verwerken. Wij adviseren je om vooraf een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je voertuig op een voor jou geschikt moment gekeurd kan worden.

Waarom kiezen voor OTOM Autoservice?

Kiezen voor OTOM Autoservice voor je APK keuring betekent kiezen voor professionaliteit, transparantie en uitstekende klantenservice. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat je voertuig aan alle veiligheidseisen voldoet, of het nu gaat om een conventionele auto, een elektrische auto, of een hybride. Bovendien bieden wij aantrekkelijke voorwaarden zoals een gratis APK bij jaarlijks onderhoud, wat onze commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt.

Conclusie

De APK keuring is een cruciale stap in het onderhoud van je voertuig, essentieel voor zowel je veiligheid als die van anderen op de weg. Bij OTOM Autoservice bieden we deze service aan voor €45, maar klanten die kiezen voor jaarlijks onderhoud genieten van een gratis APK. Ook voor eigenaren van elektrische voertuigen staan onze deuren open.

Ga naar de bovenkant