fbpx
Otom autoservice blog

Op zoek naar een autobedrijf in Roosendaal? Kies voor OTOM Autoservice!

Bent u op zoek naar een écht onafhankelijke autobedrijf in Roosendaal voor het onderhoud van uw auto, motor of caravan? Bij OTOM Autoservice bieden we diensten en services voor alle automerken! We nemen de tijd om u van het juiste advies te voorzien en u profiteert van de beste kwaliteit en scherpe prijzen.

Officieel erkend door het RDW

We zijn niet zomaar een garage; OTOM Autoservice is erkend door het RDW. Dit overheidsorgaan beheert de registratie van gemotoriseerde voertuigen, en wij zijn een officiële garage waar u onder andere terecht kunt voor een APK-keuring.

Specialisatie in Toyota

Hoewel we diensten bieden voor alle merken, hebben we een specialist in huis voor Toyota. Heeft uw Toyota onderhoud nodig? Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Veelzijdig dienstenpakket

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • APK-keuring: Om uw auto veilig en wettelijk op de weg te houden.
  • Grote Beurt: Uitgebreide inspectie en onderhoud voor optimaal rijcomfort en prestaties.
  • Kleine Beurt: Basischeck en noodzakelijk onderhoud om kleine problemen te voorkomen.
  • Reparaties: Snelle en effectieve reparaties met gebruik van kwaliteitsonderdelen.
  • Aircoservice: Een goed functionerende airco-installatie in uw auto is niet slechts een luxe; het is een noodzaak voor uw comfort en verkeersveiligheid.
  • Bandenservice: Van bandenwissel tot balanceren, voor een veilige en comfortabele rit.
  • Remmenservice: Zorg ervoor dat uw remmen altijd in perfecte staat zijn.

Extra’s die het verschil Maken

  • Uitleenauto: We begrijpen dat u mobiel wilt blijven. Daarom bieden wij u een uitleenauto om uw dag soepel te laten verlopen terwijl uw auto bij ons is.

 

Locatie en bereikbaarheid

OTOM Autoservice is strategisch gelegen op Smoorstraat 1a in Roosendaal, waardoor we eenvoudig te bereiken zijn vanuit elke hoek van de stad en omliggende regio’s. Met voldoende parkeerruimte en aanpasbare openingstijden, zorgen we ervoor dat uw bezoek aan ons autobedrijf zo soepel en gemakkelijk mogelijk verloopt.

 

Maak van OTOM Autoservice uw eerste keuze

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, veelzijdig en officieel erkend autobedrijf in Roosendaal, is OTOM Autoservice de plek voor u. Met onze specialisatie in Toyota en een breed scala aan diensten zijn we uw perfecte partner voor auto-onderhoud en -reparaties.

Voor een betrouwbare en kwalitatieve service, neem vandaag nog contact op met OTOM Autoservice—uw toonaangevende autobedrijf in Roosendaal.

Ga naar de bovenkant