fbpx
Otom autoservice blog

Geen APK op zaterdag bij OTOM Autoservice: Ontdek waarom

Als u op zoek bent naar een betrouwbare autoservice voor uw APK-keuring op zaterdag, dan zult u bij OTOM Autoservice helaas geen gehoor vinden. In dit blogartikel leggen we uit waarom APK-keuringen op zaterdag niet beschikbaar zijn bij OTOM Autoservice en laten we u weten dat u van maandag tot en met vrijdag wel bij ons terecht kunt voor uw APK-keuring. Neem dus gerust contact met ons op en maak een afspraak!

Waarom geen APK op zaterdag bij OTOM Autoservice?

We begrijpen dat veel van onze gewaardeerde klanten de drukte van hun doordeweekse schema’s willen vermijden en de voorkeur geven aan zaterdag voor hun APK-keuring. Hoewel we graag aan al uw wensen zouden voldoen, willen we uitleggen waarom we momenteel geen APK-keuringen op zaterdag aanbieden.

Geen aanmeldingen bij RDW op zaterdag: Een belangrijke beperking voor het uitvoeren van APK-keuringen op zaterdag is dat de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) niet werkt op deze dag. Hierdoor is het niet mogelijk om voertuigen af te melden na een geslaagde keuring, wat een vereiste is volgens de Nederlandse wetgeving. We danken u voor uw begrip en zijn u graag van dienst op de andere dagen van de week.

Onze beschikbaarheid op zaterdag: We willen echter benadrukken dat we er nog steeds voor u zijn op zaterdagochtend van 09:00 – 12:00 uur. Hoewel we geen APK-keuringen kunnen uitvoeren, staan we klaar om u te helpen bij het verhelpen van kleine mankementen en het beantwoorden van technische vragen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zullen ons best doen om u op elke mogelijke manier van dienst te zijn tijdens deze uren.

We begrijpen dat dit mogelijk een teleurstelling kan zijn, en we willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en geduld. Onze toewijding aan de hoogste normen van dienstverlening blijft ongewijzigd, en we kijken ernaar uit om u op andere dagen van de week van dienst te zijn voor uw APK-keuringen .

APK-keuringen op maandag t/m vrijdag bij OTOM Autoservice

Hoewel APK-keuringen op zaterdag niet mogelijk zijn, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij OTOM Autoservice terecht voor uw APK-keuring. Hier zijn een paar redenen waarom u op deze dagen voor ons zou moeten kiezen:

1. Flexibele openingstijden: We bieden ruime openingstijden om aan uw behoeften te voldoen. U kunt een geschikt tijdstip kiezen dat past bij uw drukke schema.

2. Deskundige monteurs en uitstekende service: Bij OTOM Autoservice hebben we een team van ervaren monteurs die bekend zijn met verschillende automerken en -modellen. Ze voeren de APK-keuringen met zorg en expertise uit, waarbij ze eventuele problemen tijdig opsporen en oplossen. U kunt rekenen op een uitstekende service en persoonlijke aandacht voor uw voertuig.

Neem contact op voor jouw APK-Keuring

Hoewel APK-keuringen op zaterdag bij OTOM Autoservice niet beschikbaar zijn, verwelkomen we u graag van maandag tot en met vrijdag. Maak een afspraak met ons deskundige team en zorg ervoor dat uw voertuig voldoet aan de vereiste veiligheids- en milieunormen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de professionele service van OTOM Autoservice.

Otom onderhoud
Ga naar de bovenkant